Onze partners

Enkel betrouwbare vakmannen

Solar Valley: Duurzaam Besparen

Solar Valley staat garant voor professionele energiebesparende projecten met een duidelijke meerwaarde voor mens en milieu. De systemen van Solar Valley bestaan uit de meest kwalitatief hoogwaardige merken, uniek samengesteld aan uw wensen en behoeften! 

Straight-Up Solutions

Straight-Up Solutions is opgericht in een stad aan de kust van de Noordzee. Hierdoor snappen zij de problematiek van bedrijven als het gaat om klimaatverandering. Als spin in het web zijn zij snel uitgegroeid tot pragmatische kennispartij die in 11 verschillende landen acteert.

R&R Systems: De energieverdieners

R&R Systems richt zich op duurzame warmte waarmee u als bedrijf energiebesparing kunt doorvoeren. Hun doel is om met  hun innovatieve energieconcepten een positieve bijdrage te leveren aan een verbeterde leefomgeving en een substantieel aandeel te leveren aan de vermindering van CO2 uitstoot.

Rabobank

De Rabobank steunt onze samenwerking. Hierdoor kunt u een duurzaam of innovatief project financieren tegen een gunstige rente.

De groenkorting gaat in als de overheid een groenverklaring verstrekt voor je project, maar ook leaseconstructies behoren tot de mogelijkheden.

BNG duurzaamheidsfonds

Het BNG Duurzaamheidsfonds financiert zakelijke projecten die een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsdoelen van gemeenten of provincies. Wij leveren hiermee een bijdrage aan een toekomstbestendige, energie neutralere samenleving. Het BNG Duurzaamheidsfonds is een initiatief van BNG Bank.

Benieuwd naar wat wij en onze partners voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact op.