NIEUWS

Lees hier meer over onze lopende en afgeronde projecten

Automatisch op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Conversion 2023? 

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  November 2020

  Conversion 2023 & onze ‘Preferred Suppliers’

  Op onze website zie je ze binnenkort staan; onze partners en preferred suppliers.

  Maar wie zijn dat precies?

  Dit zijn bedrijven die zich in hun vakgebied hebben bewezen en die de technische kennis voeden van het samenwerkingsverband. 

  Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen de bedrijven elkaar blijven ‘controleren’ zodat de kwaliteit ten alle tijde bewaakt wordt.

  Geen mooie praatjes maar échte resultaten. 

  Het eerste project voor Conversion 2023 is een feit!

  TEN Advocaten in Waalwijk had de wens om zo effectief mogelijk de energiekosten terug te dringen, evenals te voldoen aan de geldende energieverplichtingen.

  Conversion 2023 gaat op een slimme manier gehoor geven aan deze wensen.

  Om kosten te besparen starten wij vanuit het principe van de Trias Energetica

  Met dit principe als leidraad gaan wij eerst het energieverbruik omlaag brengen door het slim toepassen van ledverlichting en isolatie.

  Vervolgens zullen we kijken hoe er optimaal warmte, koude en elektriciteit opgewekt kan worden.

  Conversion 2023 gaat van start!

  Het klinkt nog zo ver weg, 2023. Toch is het nog maar ruim 2 jaar voordat de regelgeving van het bouwbesluit uit 2012 in werking treed.

  Vanaf 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw een minimaal energielabel C hebben. Gebouwen welke niet aan deze nieuwe norm voldoen mogen na deze datum niet meer als zodanig worden gebruikt.

  Voor veel ondernemingen weer een complexiteit aan vragen: Wat is mijn huidige energielabel en waar moet ik in investeren om aan de regelgeving te voldoen? Veel vragen die tijd en energie kosten om een juiste beslissing te kunnen nemen. Kostbare tijd die meestal niet voorhanden is en specialistische kennis die vaak ontbreekt.

  • Wat is een goed product?
  • Welke specialist kan mij adviseren?
  • Wat gaat het mij kosten?
  • Hoe ga ik het financieren?
  • Wie gaat het allemaal coördineren?

  Om op dit soort vragen een goed antwoord te kunnen krijgen hebben een paar gespecialiseerde ondernemingen de handen ineengeslagen onder de naam Conversion 2013 met één doel voor ogen: Op basis van helderheid, kwaliteit en duidelijkheid ondernemers adviseren én ontzorgen op het gebied van de 2023 wetgeving, afgestemd op de uitgangspunten en wensen van de opdrachtgever.

  Verduurzamen op maat middels een heldere en duidelijke aanpak zonder verrassingen. Conversion 2023 ontzorgt en maakt uw onderneming energielabel C proof!

   In de meeste gevallen zal de vraag niet zijn of u in een energielabel gaat investeren maar wanneer.

  Gun uzelf de tijd om de juiste beslissingen te kunnen nemen en wacht niet tot het laatste moment.

  Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. Wij staan in de startblokken om u in dit traject te ontzorgen.